16 februar 2008

Rolig lørdag

Denne uken har det vært jobbing i Oslo og til en forandring hadde jeg ingen sosiale avtaler. Men det ble nå en liten tur på quiz-kveld som faren min holdt. Vanskelige spørsmål og vanskelige deltakere!! Men artig med broren min, samboeren hans og faren min, selv om enkelte aspekter med kvelden kunne forblitt uopplevde! :o) I dag har jeg tatt det med ro og slappet av, lest en del blogger, lest en bok, kikket i et blad og bestilt noen flotte ting fra Annas Rom. Skal vise bilder når jeg får tingene tilsendt!! Har også planer om å gjennomføre ideen om å male hermetikkbokser og klistre på etiketter. Derfor har jeg også bestilt noen ting fra Panduro i dag:

Se disse flotte etikettene da! Og selvklebende, kan det bli enklere? Jeg gleder meg masse til de kommer i posten! Skal få malt noen av boksene før pakken kommer, sånn at alt er klart!
Og disse flotte kjøkkenetikettene bestilte jeg også, det blir kjempegøy å gjøre dem ferdig. Jammen er jeg fornøyd med det bladet jeg fant denne ideen i! Kudos!
NOe så nydelig, jeg måtte bare ha disse. Helt meg selvfølgelig, det er jo alver! Spørs om jeg ikke er nødt til å hamstre inn brukt hermetikk fra venner og familie også nå, for å få brukt alt dette. Kan risikere å bli gaver i laaang tid fremover....Til slutt notepapiret, det kan jo også brukes til andre ting, som kremmerhus til jul igjen. Men det er lenge, lenge til det! Ha en flott kveld og helg!

Ingen kommentarer: