20 mai 2008

Oppussing


Et dårlig bilde av trappaegangen mens den blir pusset opp. Vi har fått kvistlakket og grunnet og det har tatt tid! Hvitbalansen var ikke akkurat korrekt innstilt på kameraet, derfor blåskjæret. Malingen har vi fått på plass, men jeg skal tapetsere det gule. Det er strietapet som er malt, så jeg må sannsynligvis fjerne det. Eneste problemet, som holder meg litt igjen fra å starte den jobben, er at det er en fare for at tapetet er satt rett på murveggen og at deler av muren vil rives ut sammen med tapetet..... Da må jeg eventuelt sparkle hele jævla greiene og det tror jeg blir litt av en jobb! Har nemlig den samme fargen i gangen nede, over brystningspanelet som takk og lov er ferdig malt. Jeg er ikke særlig glad i trehvitt!! Og selve trappen skal også pusses opp selvfølgelig, men da må den pusses ned først......

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Heisann. Ser du skal pusse nes trappen. Sønnen min var på Monter på lørdag da han også skal pusse opp trappa. Det er kommet en ny beis som kan smøres rett utenpå lakken. Han skal male trappa i chi og trinnene i en eikefarge.

Nymphidia sa...

Takk for tipset! Det vil jo lette jobben betraktelig! Kanskje jeg ikke utsetter det lenger heller, men får satt i gang mye tidligere enn fryktet.